Välkommen till Infinite Potential!      
             
 

Ho'oponoponocleaning erbjuds tillsammans med Linda S Levin!
Läs närmare på www.hooponopono.se.

Våra kurser Conscious In And Out innehåller bland annat Ho'oponopono och de verktyg som de lärdes ut av Morrnah Simeona. Gratis manual hittar du här.

Ladda hem den och läs själv. Vill du lära dig tips och tricks kring hur du kan använda tolvstegs-processen är du varmt välkommen till en av våra kurser.

----------------------------

"If you know who you are, there would not be any wars. You will just be love. Peace begins with you!"

Dr Ihaleakala Hew Len

"Be the change you want to see in the world"

Mahatma Gandhi

"An ounce of practice is worth more than tons of preaching."

Mahatma Gandhi

"Do or do not, there is no try..."

Yoda, Star Wars

"Whatever you're thinking about is literally like planning a future event. When you're worrying, you are planning. When you are appreciating, you are planning...What are you planning?"

Abraham-Hicks

----------------------------

 

 

Att vara "Conscious In And Out" - kurs i Malmö 27-28 november 2010 Info.

Att vara "Consious In And Out" betyder att vara medveten i allt du gör om hur du blir påverkad av de energier som finns runt omkring dig. Du är säkert medveten om att allting har/är energier, och dessa påverkar dig vare sig du vill det eller inte. I den här kursen får du lära dig:

- Att känna igen hur energierna påverkar dig och ändra på det du vill i ditt liv. Du kommer också att veta hur energierna fungerar och få en större bild över hur de samverkar, och vad som är din roll i det hela.

- Att veta hur du ska göra för att hitta din livsväg, hur du gör val i livet, hur du gör för att behålla din energi för dig själv och inte läcka den till oviktiga saker.

- Hur du ska sätta upp de mål du vill manifestera i livet och vad du behöver göra för att uppnå dem. Den här målprincipen, som vi kallar den, är helt unik och den finns inte i någon annan kurs i Sverige idag (vad vi vet). Och den fungerar!

- Du kommer att få en klarare bild av hur ditt undermedvetna jag hör ihop med ditt medvetna jag och även ditt supermedvetande (den gudomliga delen av dig) och vad du behöver göra för att balansera dessa delar med varandra.

- Du kommer också att få livsprinciper som hjälper dig att hålla ditt liv balanserat och inspirerat, samt verktyg för att öka din energi och dirigera den till det område i ditt liv du vill hela. En stor del av kursen tillägnas också olika verktyg som du behöver för att rensa dina energier. Om du känner att du drar till dig saker i ditt liv som du inte vill ha, så kan det bero på att det finns skräp i ditt energifält. För att ändra detta behöver du rensa energin, och det är ganska lätt gjort om man bara vet hur. Det får du lära dig i vår kurs :)

-------------------------------------------------------------------------------

Har du läst om Attraktionslagen, The Secret? Du kanske har sett filmen och du har börjat tillämpa den i ditt liv. Du mediterar och visualiserar och du känner känslan och visst händer det saker, men kanske inte i den takt du önskar. Eller så händer ingenting fast att du gör "rätt". Vad är det som är fel?

Det är så enkelt att du attraherar med det som finns inuti dig. Och inuti dina 100% tankar har du ca 10% medvetna tankar (som är dom du jobbar med i dina visualiseringar etc) och 90% undermedvetna tankar. Nyckeln är att komma åt dom. Men samtidigt är dom så många och så ibland motsägande att du blir matt bara du tänker på det. Egentligen har vi inte en enda ledtråd till vad som pågår i våra liv, just därför att det är så mycket! Som Dr Hew Len säger: "We look like we know, but in reality we're clueless!".

Infinite Potential handlar om det här - att hjälpa dig ta fram din gränslösa potential så att du kan leva det liv du faktiskt vill! Varmt välkommen! Surfa runt på sidan och se vad jag erbjuder för hjälp, både i form av länkar, inre arbete och produkter. Är det något du saknar så är du alltid välkommen att höra av dig, jag ska göra mitt bästa för att hjälpa dig!

Vill du ha nyhetsbrev & inbjudningar?

Ja, tack! Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet. Email:

 

 

Webbdesign
Behöver du en ny hemsida till ditt företag? Maila mig om du är intresserad så tar vi en diskussion. Arbetsprover finns förutom denna hemsida på: www.liniakliniken.se, www.himlaord.nu & www.atair.se.
Hör gärna av dig!

----------------------------------------

Kommentarer från kursdeltagare:

"Det var en bra kurs som verkligen väckte mitt medvetande. Det bästa verktyget jag någonsin kommit i kontakt med"
Barbara Månsson, Malmö

"Roliga, glädjefyllda dagar med mycket inspiration och energi. Bra att ni är lite 'kritiska' och inte köper allt rakt av. Alla människor har sin egen vibration, med andra ord passar inte allt alla."
Anette Enström Ljungdahl, Borlänge

"Ni ska ha tusen TACK! Jag känner mig superglad och som en ny människa :). Kursen var wonderful och jag ser fram emot fortsättningen! Att ha fått möjlighet att gå denna kursen betyder otroligt mycket! Jag är på rätt väg. Tack!"
Belle Karlsson, Sölvesborg

----------------------------------------

När du renar dina energier försvinner sabotageprogram ut ur ditt medvetande, och då kan den universella intelligensen visa dig den väg som är din i livet. Saker och ting faller på plats, möjligheter öppnar sig och relationer som är skadliga för dig ändras eller försvinner helt.

När du börjar arbeta på det här sättet i ditt liv så kommer du att märka att du får fler och fler tillfällen när du blir inspirerad att göra saker. Inspiration är en gudagåva för när du är i det tillståndet så går allting lätt och enkelt, det är roligt att göra det som du blir inspirerad till.

Om du är redo att ta 100% ansvar för allting som kommer in i ditt liv, då är du redo för den här kursen. Du är varmt välkommen!