Min bakgrund      
  Länkar:          
 

EQ

Reiki

ThetaHealing

The Secret

Läs gärna mer om endometrios på Svenska Endometriosföreningens hemsida.

Foto: Florin Piscociu

 

Min personliga resa började 2002 när jag blev sjuk. Jag fick diagnosen endometrios, som är en väldigt vanlig kvinnosjukdom. Man räknar med att ca 10-15 % av jordens kvinnliga befolkning lider av detta, många utan att veta det. Symptomen är enorma smärtor speciellt vid menstruation, men många har också smärtor dagarna däremellan. För en del kvinnor är lidandet ett rent helvete.

Jag fick kontakt med en del kvinnor som hade sjukdomen och jag insåg att det lidande de genomgick ville jag inte ha. Jag bara bestämde mig för att jag ska bli frisk. Det är jag idag! Genom min egen envetenhet och Universums assistans har jag uppnått detta. Så har du endometrios och du får höra (som jag fick) att "det här får du leva med" - nöj dig inte! Jag fick hjälp via Resanterapi, Zonterapi, Reiki och Thetahealing. Idag är jag helt symptomfri!! Jag tycker fortfarande att det är ett mirakel!

Genom mitt intresse för personlig utveckling, har jag gått vidare och utbildat mig till Certifierad EQ-terapeut, liksom Reiki Master. Alla dessa kurser har steg för steg fått mig att släppa emotionella blockeringar, fysiska spänningar och begränsande tankar! Jag är också Cert. ThetaHealing Teacher. Efter att ha jobbat med ThetaHealing i ett halvår så hade jag tagit bort så många begränsande tankar att ThetaHealing i sig blev en begränsning för mig. Det är mycket saker att hålla reda på, särskilt när man ska lära ut det, och jag kände att det måste finnas något enklare.

Det finns det, och det är Ho'oponopono :) enklare än så blir det inte. Nyckeln är att du måste ta 100% ansvar för ALLT! :))) När du gör detta så tar du också ansvar för din del i skapelsen och Universum kan ge dig det som är din väg i livet.