Verktyg för att lyckas med The Secret      
  Länkar:       Jag rekommenderar:  
 

EQ

Reiki

ThetaHealing

The Secret

Rich Dreams Inc har fenomenala verktyg för att manifestera. De har själva skapat sig ett mångmiljondollar-företag med hjälp av dessa metoder. Dessutom har de 100% pengarna-tillbaka-garanti (liksom de flesta andra på min hemsida).

En av de största önskningarna många har med The Secret är att attrahera pengar för att kunna leva ett gott liv. Ett av de säkraste sätten att få är att GE! Ett citat från Bibeln igen: "Ge, så skall ni få" (Lukas 6:38). Ge av det du har så kommer du att belönas tiofalt. Prova att ge bort pengar av hjärtat och låt Universum överraska dig!!

Läs boken "The Science of Getting Rich" som inspirerade Rhonda Byrne till filmen "The Secret":

Download The Science of Getting Rich free!

 

 

Attraktionslagen - The Secret - är inte någonting nytt. Redan i bibeln står det: "Därför säger jag er: tro att ni skall få allt det ni ber om i er bön, då blir det så" (Markus 11:24). Många framgångsrika människor har tillämpat The Secret genom tiderna. Skillnaden är att idag är det så många fler "vanliga" människor som känner till hemligheten och arbetar för att integrera den i sina liv.

Ibland kan det kännas som om den inte är så lätt att tillämpa, även om principen är enkel. Här finns en del resurser för att du ska kunna lära dig mer om attraktionslagen och för att du ska lyckas med att ändra begränsande tankar som hindrar dig.

Det viktigaste principerna för attraktionslagen är:
VET att det du ber om ska komma!
AGERA på impulser, det kan vara att kontakta någon, ta en annan väg hem från jobbet, läsa en speciell bok - det kommer intutitivt.
Var TACKSAM för det du redan har!
Dessa tre principer finns ingående beskrivna i en artikel av Dr Robert Anthony, som i många år arbetat med tankens kraft och attraktionslagen. Läs mer här.

För att attrahera goda saker i ditt liv behöver du må bra och tänka positivt. När man har en massa saker som snurrar i huvudet så är det inte alltid så lätt att må bra. Därför behöver du jobba med dina tankar och känslor för att transformera dem. Läs mer om: The Art of Emotional Transformation. Läs också i högra spalten om den hjälp jag kan erbjuda dig och den hjälp jag själv har provat.

En viktig sak att tänka på för att må bra är att ha en fullgod sömn. Hur många är det inte som vänder och vrider på sig på nätterna och inte kan sova på grund av alla tankar som kommer och all stress vi upplever i dagens samhälle. Powerful Sleep har ett fantastiskt program för att lära sig mer om hur sömnen fungerar och hur vi kan optimera vår sömn. Följer du det här programmet så som det är designat så kommer du garanterat att få en mycket bättre sömn och mer energi. Kacper M. Postawski heter skaparen av det här programmet och han har forskat i sömnens underbara värld i många år nu. Han har dedikerat hela sin sajt till sömn och mer energi i livet.

Sist men inte minst kommer vi till sajten som hör ihop med filmen "The Secret": www.thesecret.tv. Bli medlem där, det kostar inget. Botanisera runt och använd dig av gratisverktygen som finns. Du hittar bland annat visualiseringar kring att må bra. Dessa kan du ladda ner och titta på varje dag för att känna dig mer positiv. Här hittar du också filmen och boken (på engelska).

Några saker som jag själv har upplevt som väldigt positiva är almanackan och tacksamhets-dagboken. Egentligen är attraktionslagen så enkel - om du visar tacksamhet för vad du har, så skickar Universum dig mer saker att vara tacksam för. Ett väldigt kraftfullt verktyg är därför en Gratitude Journal. Du kan köpa The Secret's egen, den är jättevacker och rolig att skriva i. Almanackan är av den sorten där du drar av ett blad varje dag, och den innehåller påminnelser om hur The Secret fungerar och vad du behöver fokusera på. Det är en stund av glädje varje dag!

 

 

 

 

Gör en ThetaHealing session med mig. Jag kan göra den i Malmö, eller per telefon om du finns på annan ort i Sverige, kontakta mig. Den här metoden är väldigt lätt för dig som klient och för mig som terapeut. Den går snabbt och väldigt djupt. Ändringarna som sker i dig är permanenta, och du lämnar sessionen med ett mer positivt synsätt.

Prova E-lybran hos Linda Levin. Jag har fått ett antal behandlingar med E-lybran och varje gång har det skett en vibrationshöjning som har gjort att jag har attraherat någon metod eller hjälp som har gett mig ett kvantsprång!! Jag har helt enkelt mått väldigt bra after varje behandling. Nyckeln är också att AGERA! Får du ett infall eller en känsla så behöver du göra något för att komma vidare. Då kommer Universum att belöna dig genom att skicka tio gånger så mycket hjälp!

Prova SMaRT med Raven Williams. Detta var den första metoden jag attraherade efter min första E-lybra-behandling. Fantastisk för att omvandla begränsande tankar. Det går snabbt och enkelt!

Länk till The Universe of Power

The Universe of Power har en hel kurs i medvetet skapande:
Enroll in the QGCC Today

Vill du istället ha en miniguide om hur du medvetet skapar ditt liv? The Mini Guide to Conscious Creation. Eller ladda hem en gratis
Roadmap to Success?