Thetahealing      
  Länkar:          
 

EQ

Reiki

ThetaHealing

The Secret

Jag ger sessioner i Malmö, eller på telefon.Kontakta mig för tidsbokning. 1 timme kostar 800 kr.

 

 

Thetahealing är en djupgående energimedicinsk, meditativ metod som utförs av terapeuten på klienten. Tillsammans letar vi reda på begränsande tankar som hindrar dig att göra det du vill i livet. Jag kan också "ladda ner" olika känslotillstånd som du vill ha, t.ex. att alltid känna sig trygg/älskad/frisk etc. Du kan också få uppleva hur det känns att vara vacker, kunna säga nej, lyssna på sin inre röst, älska någon annan helt och fullt, vara älskad för den du är, leva i nuet, vara värdefull, ha tålamod. Listan kan göras hur lång som helst, för här finns det inga begräningar!

Har du separerat/skilt dig men ännu inte känner dig fri från din ex-partner kan vi göra en energiskilsmässa mellan dig och partnern. Det är nämligen så att när man lever nära tillsammans så kan man bilda energiband som också måste lossas, även om den fysiska skilsmässan har skett. Detta gör att du känner dig mentalt fri från ditt före detta förhållande.

Det finns också ännu mer djupgående metoder för den som behöver, t.ex. att hela sin själ, skicka kärlek till barnet i livmodern (kan göras till alla som du har en genetisk förbindelse till, barn såväl som föräldrar och syskon).

Vianna Stibal är kvinnan bakom Thetahealing, och hon kanaliserade metoden när hon fick cancer i benet. Hon såg på bara ett ögonblick hur hennes ben gick från sjukt till helt friskt och förstod då att hon hittat en metod som fungerar. Grunden i den är att förstå att man med tankens kraft kan uträtta vad som helst, till och med ta bort blockeringar och därmed ge en annan människa möjlighet att hela sig själv.

Tanken/sinnet är den mest kraftfulla delen av dig. Varje ögonblick av varje dag skapar du med ditt sinne det liv du upplever. De flesta människor skapar dock omedvetet sina liv. Nyckeln är att lära sig att skapa sitt liv medvetet! Eftersom vi vet att det vi fokuserar på i våra liv växer, så hjälper det att ta bort begränsningar och rädslor för att vi ska se att livet förändras.

 

 

 

Låt inte dina egna begränsande tankar hindra dig från att skapa ditt liv precis så som du själv vill ha det. Ge dig själv en chans att se hur långt du kan gå. Det är du väl värd?